Your life – your party,- you decide: make it grand

kr.1.530,00 inkl. moms

Powerkvinde – til den kvinde du i virkeligheden er

Porcelænsfigur – 17  cm

Interiørmaling og lak

Fragt inkluderet i prisen

 

"Your life - your party,- you decide: Make it grand" - 2023

Dit liv. Din fest. du bestemmer. Gør det storslået. Livet er en fest, og i dit liv er det din fest. Så du bestemmer hvor højt musikken skal spille, hvem og hvad du inviterer med til festen, hvordan det hele skal udsmykkes, hvor farverig du vil være og hvor meget og hvor vildt du vil danse. Dit liv - din fest - gør det til den bedste, sjoveste, vildeste og mest uforglemmelige fest. Du fortjener det.

"Your life - your party,- you decide: make it grand" er en POWERKVINDE, og en del af en serie af powerkvinder. Skabt i den største kærlighed til alt det farverige, til livsglæde, til kvinder og andre fantastiske sjæle.

Powerkvinderne er tænkt som en totemfigur, som beskytter og guider dig. En powerkvinde du kan stille i dit hjem, som en daglig reminder om at du dit liv, er din fest og du bestemmer helt selv. 

Du må nemlig gerne larme, fylde, sige din mening, sætte grænser, gøre hvad der føles rigtig for dig, fylde dit liv med kærlighed, gode mennesker og gode energier. Leve livet som det fantastiske menneske, du er.

"Jeg startede med at lave powerkvinder, fordi det gik op for mig, at der findes helt utrolig mange porcelæns- og keramikfigurer både i de danske hjem og i genbrugsbutikkerne af kvinder. Og de er alle sammen portrætteret som sådan nogle bly, stille og neutrale og pæne kvinder, som du næsten kan se har fået at vide, at de ikke må larme, fylde og være "for meget".

Det blev jeg ret provokeret af, og tænke, at det vil jeg lave om. Derfor køber jeg de her figurer, hver gang jeg støder på dem i en genbrugsbutik, tager dem hjem og transformerer dem til powerkvinder. Fulde af farver, mønstre, vilde hårfarver og glimmer, så de kan hjælpe dig og mig med at huske på, at er der noget vi godt må, så er det at være farverige, leve livet, larme, fylde og være dem vi er" - Stine Jylov

Yderligere information

Højde

17 cm

Materiale

porcelænsfigur (genbrug)
Interiørmaling
2x lak

Rengøring

Ingen rengøringsmidler
Tåler rengøring med hårdt opvredet klud.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.