You got the power

kr.1.530,00 inkl. moms

Powerkvinde – til den kvinde du i virkeligheden er

Porcelænsfigur – 12  cm

Interiørmaling og lak

Fragt inkluderet i prisen

 

"You got the power" - 2023

Du har kraften i dig. Du har magten, til at gøre med dit liv, som du finder bedst for dig. Du bærer kraften til at gå efter dine drømme. Du besidder magten, til at være den du er, til at gøre det du har lyst til, og til at udleve dit fulde potentiale. Tro på den, dyrk den, stol på dig selv og se hvordan magien opstår.

"You got the power" er en POWERKVINDE, og en del af en serie af powerkvinder. Skabt i den største kærlighed til alt det farverige, til livsglæde, til kvinder og andre fantastiske sjæle.

Powerkvinderne er tænkt som en totemfigur, som beskytter og guider dig. En powerkvinde du kan stille i dit hjem, som en daglig reminder om at du bærer kraften i dig og at du er stærk. 

Du må nemlig gerne larme, fylde, sige din mening, sætte grænser, gøre hvad der føles rigtig for dig, fylde dit liv med kærlighed, gode mennesker og gode energier. Leve livet som det fantastiske menneske, du er.

"Jeg startede med at lave powerkvinder, fordi det gik op for mig, at der findes helt utrolig mange porcelæns- og keramikfigurer både i de danske hjem og i genbrugsbutikkerne af kvinder. Og de er alle sammen portrætteret som sådan nogle bly, stille og neutrale og pæne kvinder, som du næsten kan se har fået at vide, at de ikke må larme, fylde og være "for meget".

Det blev jeg ret provokeret af, og tænke, at det vil jeg lave om. Derfor køber jeg de her figurer, hver gang jeg støder på dem i en genbrugsbutik, tager dem hjem og transformerer dem til powerkvinder. Fulde af farver, mønstre, vilde hårfarver og glimmer, så de kan hjælpe dig og mig med at huske på, at er der noget vi godt må, så er det at være farverige, leve livet, larme, fylde og være dem vi er" - Stine Jylov

Yderligere information

Højde

12 cm

Materiale

porcelænsfigur (genbrug)
Interiørmaling
2x lak

Rengøring

Ingen rengøringsmidler
Tåler rengøring med hårdt opvredet klud.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.