You are just fine

kr.3.600,00 inkl. moms

Powerkvinde – til den kvinde du i virkeligheden er

Porcelænsfigur

28, 5 cm høj

Malet med vandbaseret oliemaling og lakeret

Beskrivelse

“You are just fine”

“Du er helt fin, som du er. Du er perfekt – perfekt uperfekt. Du er fuld af farver og fuld af power, og alt det må godt være her i denne verden. Vi har brug for det og der er brug for dig.

“You are just fine” er en POWERKVINDE, og en del af en serie af powerkvinder. Skabt i den største kærlighed til alt det farverige, til livsglæde, til kvinder og andre fantastiske sjæle. 

Powerkvinderne er tænkt som en totemfigur, som beskytter og guider dig. En powerkvinde du kan stille i dit hjem, som en daglig reminder om at du er fuldstændig, som du skal være. 

Du må nemlig gerne larme, fylde, sige din mening, sætte grænser, gøre hvad der føles rigtig for dig, fylde dit liv med kærlighed, gode mennesker og gode energier. Leve livet som det fantastiske menneske du er.

 

“Jeg startede med at lave powerkvinder, fordi det gik op for mig, at der findes helt utrolig mange porcelæns- og keramikfigurer både i de danske hjem og i genbrugsbutikkerne af kvinder. Og de er alle sammen portrætteret som sådan nogle bly, stille og neutrale kvinder, som du næsten kan se har fået at vide, at de ikke må larme, fylde og være “for meget”. 

Det blev jeg ret provokeret af, og tænke, at det vil jeg lave om. Derfor køber jeg de her figurer, hver gang jeg støder på dem i en genbrugsbutik, tager dem hjem og transformerer dem til powerkvinder. Fulde af farver, mønstre, vilde hårfarver og glimmer, så de kan hjælpe dig og mig med at huske på, at er der noget vi godt må, så er det at være farverige, leve livet, larme, fylde og være dem vi er” –Stine Jylov

Eng.

You are just fine, ad you are. You are full of colours and full of power, and you are allowed to be here, with everything that you are. Place me somewhere, you can see me on a daily basis, to remind you that you are all of that. Let me spread colours and joy all over your everyday life, and give you that winch with the eye, that makes your day happy.

Porcelain figure transformed from kitsch to colourful art.

Hight 28,5 cm

Painted with interior paint and varnished.

Price: 484 Euros

Yderligere information

Matriale

Porcelænsfigur (genbrug) ,
Interiørmaling
2 x lak

Rengøring

Ingen rengøringsmidler
Tåler rengøring med hårdt opvredet klud

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...