You are free to be you

kr.1.800,00 inkl. moms

Powerkvinde – til den kvinde du i virkeligheden er

Porcelænsfigur – 21 cm

Interiørmaling og lak

Fragt inkluderet i prisen

 

"You are free to be you" - 2023

Du er fri til at være dig. Du er fri til at udleve dit fulde potentiale, til at indtage verden, med dit smukke væsen. Du er fri til at skinne, stråle og fylde universet med alt det, du er. Du er farverig, vågen, dansende og du må gerne strække dig mod stjernerne.

"You are free to be you" er en POWERKVINDE, og en del af en serie af powerkvinder. Skabt i den største kærlighed til alt det farverige, til livsglæde, til kvinder og andre fantastiske sjæle.

Powerkvinderne er tænkt som en totemfigur, som beskytter og guider dig. En powerkvinde du kan stille i dit hjem, som en daglig reminder om at du er fri ti at være lige præcis den, du har lyst ti at være.

Du må nemlig gerne larme, fylde, sige din mening, sætte grænser, gøre hvad der føles rigtig for dig, fylde dit liv med kærlighed, gode mennesker og gode energier. Leve livet som det fantastiske menneske du er.

"Jeg startede med at lave powerkvinder, fordi det gik op for mig, at der findes helt utrolig mange porcelæns- og keramikfigurer både i de danske hjem og i genbrugsbutikkerne af kvinder. Og de er alle sammen portrætteret som sådan nogle bly, stille og neutrale og pæne kvinder, som du næsten kan se har fået at vide, at de ikke må larme, fylde og være "for meget".

Det blev jeg ret provokeret af, og tænke, at det vil jeg lave om. Derfor køber jeg de her figurer, hver gang jeg støder på dem i en genbrugsbutik, tager dem hjem og transformerer dem til powerkvinder. Fulde af farver, mønstre, vilde hårfarver og glimmer, så de kan hjælpe dig og mig med at huske på, at er der noget vi godt må, så er det at være farverige, leve livet, larme, fylde og være dem vi er" - Stine Jylov

Yderligere information

Højde

21 cm

Materiale

porcelænsfigur (genbrug)
Interiørmaling
2x lak

Rengøring

Ingen rengøringsmidler
Tåler rengøring med hårdt opvredet klud.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.