Sing your heart out

kr.1.800,00 inkl. moms

Powerkvinde – til den kvinde du i virkeligheden er

Keramikfigur – 17 cm

Malet med Interiørmaling, lakeret

Prins inkl. levering

 

"Sing your heart out" - 2023

Syng dit hjerte ud. Syng højt. Fyld verden med dine toner, med din musik og med hele dit væsen. Du bærer så meget smukt indeni, som fortjener at blive vist frem til verden, som fortjener at få lov til at fylde, og få sin helt egen stemme. Du er den stemme. Syng det højt og tydeligt.

"Sing your heart out" er en POWERKVINDE, og en del af en serie af powerkvinder. Skabt i den største kærlighed til alt det farverige, til livsglæde, til kvinder og andre fantastiske sjæle. Powerkvinderne er tænkt som en totemfigur, som beskytter og guider dig. En du kan stille i dit hjem, som en daglig reminder om, at du godt må synge højt og gøre dit liv til en fest. Du må nemlig gerne larme, fylde, sige din mening, sætte grænser, gøre hvad der føles rigtig for dig, fylde dit liv med kærlighed, gode mennesker og gode energier. Leve livet som det fantastiske menneske du er.

"Jeg startede med at lave powerkvinder, fordi det gik op for mig, at der findes helt utrolig mange porcelæns- og keramikfigurer både i de danske hjem og i genbrugsbutikkerne af kvinder. Og de er alle sammen portrætteret som sådan nogle bly, stille og neutrale kvinder, som du næsten kan se har fået at vide, at de ikke må larme, fylde og være "for meget". Det blev jeg ret provokeret af, og tænke, at det vil jeg lave om. Derfor køber jeg de her figurer, hver gang jeg støder på dem i en genbrugsbutik, tager dem hjem og transformerer dem til powerkvinder. Fulde af farver, mønstre, vilde hårfarver og glimmer, så de kan hjælpe dig og mig med at huske på, at er der noget vi godt må, så er det at være farverige, leve livet, larme, fylde og være dem vi er"

Stine Jylov

Yderligere information

Højde

17 cm

Materiale

Keramikfigur, Interiørmaling
2 x lak

Rengøring

Ingen rengøringsmidler
Tåler rengøring med hårdt opvredet klud.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.