Selvkærlig Julekalender

kr.250,00 inkl. moms

Kærlighed og power til dig hele december

24 håndtegnede postkort med glade tegninger og tekster fulde af selvkærlighed og empowerment til at minde dig om, hvilket fantastisk menneske du er og hvor meget POWER du har.

Kalenderen skal bestilles inden 15. november, for at kunne nå frem inden 1. december.

Ikke på lager

Beskrivelse

Du fortjener det…!

Du fortjener din egen kærlighed. Du fortjener at tro på dig selv og du fortjener at genopdage eller opdage den kraft du bære i dig.

Jeg har designet denne julekalender i den største kærlighed til os mennesker. Vi er nemlig ikke altid lige gode til at være kærlige mod os selv. Vi kan godt komme til at glemme, at tale pænt til os selv, tro på os selv og passe på os selv.

Jeg ønsker med denne kalender, at give dig troen på dig selv og kærligheden til dig selv tilbage. Jeg ønsker, at du skal opdage hvilken unik og fantastisk power du bærer i dig. Jeg ønsker, at du skal se dig selv, som det fantastiske menneske du er.

De 24 postkort består af en glad, sjov og inspirerende tegning med en overskrift på den ene side og en uddybende og inspirerende tekst på bagsiden.

Postkortene er designet, så de kan bruges året rundt og ikke kun til jul. Du kan derfor gemme kortene, og tage dem frem, hænge dem på køleskabet, hvis du har brug for en reminder, eller give dem videre til et andet menneske.

Julekalenderen er pakket i konvolutter, når du modtager den, så hver dag bliver en overraskelse. Julekalenderen er ikke nødvendigvis pakket ens hver gang.

Med julekalenderen modtager du også snor og klemmer, så det eneste du skal tænke på, er hvor den skal hænge.

Jeg tænker på miljøet

Derfor producerer vi kun det antal julekalendere, som bliver bestilt. På den måde undgår vi overproduktion. Julekalenderen bliver trykt hos Lasertryk i DK, som er et certificeret svanemærket og FSC-mærket trykkeri. Du kan læse mere om deres indsats for miljøet her.

Du skal forudbestille din julekalenderen senest den 15. november.

De vil herefter blive sat i produktion og sendt til dig, så du har den senest den 25. november.

Da julekalenderen bliver sat i produktion efter bestillingsdeadline, er det ikke muligt at fortryde købet, efter den 15. november.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.