Make your life sparkle

kr.1.530,00 inkl. moms

Powerkvinde

Til den kvinde du i virkeligheden er

Porcelænsfigur 17 cm

Interiørmaling, glimmer og lak

"Make your life sparkle" - 2023

"Vær glimmeraktivisten i dit eget liv. Spred glimmer ud over din hverdag, ud over livet og ud over andre mennesker. For du må gerne skinne, glimte og stråle, som det menneske du er. Du er en stjerne, du har kraften, og du har ret til at være i denne verden, præcis som du er." 

"Make your life sparkle" er en POWERKVINDE, og en del af en serie af powerkvinder. Skabt i den største kærlighed til alt det farverige, til livsglæde, til kvinder og andre fantastiske sjæle. Powerkvinderne er tænkt som en totemfigur, som beskytter og guider dig. En du kan stille i dit hjem, som en daglig reminder om at få dit liv til at stråle og slå gnister. Du må nemlig gerne larme, fylde, sige din mening, sætte grænser, gøre hvad der føles rigtig for dig, fylde dit liv med kærlighed, gode mennesker og gode energier. Leve livet som det fantastiske menneske du er.

"Jeg startede med at lave powerkvinder, fordi det gik op for mig, at der findes helt utrolig mange procelæns- og keramikfigurer både i de danske hjem og i genbrugsbutikkerne af kvinder. Og de er alle sammen portrætteret som sådan nogle bly, stille og neutrale kvinder, som du næsten kan se har fået at vide, at de ikke må larme, fylde og være "for meget". Det blev jeg ret provokeret af, og tænke, at det vil jeg lave om. Derfor køber jeg de her figurer, hver gang jeg støder på dem i en genbrugsbutik, tager dem hjem og transformerer dem til powerkvinder. Fulde af farver, mønstre, vilde hårfarver og glimmer, så de kan hjælpe dig og mig med at huske på, at er der noget vi godt må, så er det at være farverige, leve livet, larme, fylde og være dem vi er"

Stine Jylov

Yderligere information

højde

17 cm

Materiale

Porcelænsfigur.
malet med: interiørmaling, glimmerneglelak
forseglet med: 2 gange lak

Rengøring

tåler rengøring med hårdt opvredet klud med vand
Inge rengøringsmidler.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.