Møbelkunst

Farver skaber glæde

Jeg skaber værker og designs, som gør folk glade, som giver smil på læben, og som udfordre vores trang til at bo “stille”. Jeg gør det, ud fra tanken om, at vi skal genbruge det, der allerede er.

Min mission er at give tilbage med kærlighed til verden og til de organisationer, der gør en forskel.

Læs mere om min mission og mig som kunstner her.

Møbelkunst

#Makeartofme

Under overskriften Make art of me – eller gør mig til kunst på dansk, skaber jeg unikke kunstværker af genbrugsmøbler. Min mission er at transformere møbler til farverige kunstværker, som kan skabe glæde og liv til den som kigger på det, og samtidig udfordre vores noget afdæmpede boligstil.

Vi har brug for farver i vores liv, for farver skaber følelser. Farver gør os unikke, de gør os powerfulde og skaber gode energier. Det gør hvid, sort og beige ikke.

Der er i øjeblikket ingen møbelkunstværker til salg

Designet specielt til dig

På et tidspunkt går møbler af mode. De bliver smidt ud, sat på loftet eller bliver afleveret til genbrug.

Jeg giver møblerne nyt liv – gør dem til kunstværker. Farverige kunstværker, der spreder glæde og varme i dit hjem, eller i din virksomhed, samtidig med at de kan bruges som det de er, nemlig møbler.

Alle møbler er håndmalede og specialdesignet, og du får derfor et møbelkunstværk, der ikke findes magen til i hele verden.

At lave møbelkunst er en langsom proces. Jeg istandsætter møblet, hvis der er store huller, eller ben der sidder løst, men ellers får møblets historie lov til at skinne igennem. 

Det bliver vasket, slibet og grundet, inden farverne og kreativiteten og ofte en masse malertape, får lov til at tage over, indtil møblet efter flere omgang maling, alt afhængig af, hvor kompliceret udtrykket bliver, endelig står færdigt, som et unikt stykke møbelkunst.

Skal du have power?

For virksomheder

Ønsker du noget, der får virksomheden til at skille sig ud, og som udtrykker jeres kreative og nytænkende profil?

For eksempel et møbel i jeres ankomsthal, der hilser kunderne goddag.

Eller møbler i mødelokalet, eller i jeres kontorlokale, der skaber blikfang, glæde og får kunderne til at sige WOW.

Jeg skaber møbelkunst ud fra jeres eksisterende møbler, eller via genbrugsmøbler. På den måde, får I skabt noget unikt, uden at I belaster miljøet yderligere.

I tæt dialog med dig og virksomheden, aftaler vi farvespektrum, f.eks. hvis I har en firmafarve, og hvor vildt møblet/møblerne må blive, og selvfølgelig en fast pris. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

 

 

 

For private

Ejer du et møbel, hvor du er glad for funktionaliteten, men ked af hvordan det ser ud?

Det kan for eksempel være et møbel, der er gået i arv, eller den første kommode du købte, da du flytte hjemmefra, eller andre møbler som ikke længere passer ind i stilen.

Det kan også være, du ønsker at skabe mere farve og god energi i dit hjem. At du ønsker mere unik indretning, at du har lyst til at skille dig ud.

Lige gyldigt hvad, kan jeg omdanne dine eksisterende møbler til kunst.

Det sker selvfølgelig i god dialog med dig, blandt andet om farver, og hvor vildt dit møbel må blive.

Prisen afhænger af opgavens omfang, større møbler koster mere end små, men vi aftaler selvfølgelig en fast pris, inden jeg går i gang.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om mulighederne

Jeg vil gerne kontaktes på:

8 + 15 =