Kunstner Stine Jylov

Det skal give mening, sprede glæde og inspirerer til liv

Jeg vil proppe farver og glæde ind i verdenen.

Hvad er kunst? Det er et stort spørgsmål, men for mig er det meget enkelt. Kunst skal rører modtageren. Sætte følelser eller refleksioner i gang. Prikke til din kreativitet, dine tanker og din måde at være i verden på. ❤

Der findes rigelig med kunst, der provokerer, udstiller det mørke, dystre, skævheder. Jeg går den anden vej.

Jeg vil skabe glæde. Jeg vil give dit liv farver. Jeg vil inspirerer dig til, at vi godt må – være klare og tydelige og for meget. Fordi vi lever her og nu, og skal omgives os med andet end gråt, beige og jordfarver.

Jeg arbejder med klare og stærke farver, når jeg transformerer en genstand eller et møbel til kunst. For mig er farverne livsgivende og jeg ønsker at skabe møbler, interiør og genstande, som spreder glæde, når folk kigger på dem.

 

Mit design er præget af bløde former og enkelthed i stregen, men også af små overraskelser, skæve vinkler og detaljer. Der er en simpelthed i udtrykket, fordi vi i stedet skal drages af farverne og den energi de spreder.

Jeg skaber kunst, vi kan bruge til noget. Møbelkunst som kan bruges som møbler, genstande der skaber liv i haven eller i hjemmet.

Jeg ønsker med min kunst, at skubbe til vores forsigtige afdæmpede bolig- og haveindretning. Vi skal ikke leve stille. Vi skal LEVE – også i vores hjem, fuldt ud og med fuld knald på.

Alt er skabt af genbrug

Vi giver tilbage til dem, der gør en forskel

Alt det imellem laver kunst af møbler og genstande som andre har opgivet eller videregivet til genbrug. Min mission er at give nyt liv og give tilbage.

10% af al salg af kunst og design går ubeskåret til forskellige hjælpeorganisationer, som hver især gør en forskel for mennesker, der på den ene eller anden måde har brug for en håndsrækning.

På den måde giver jeg tilbage til dem, som sørger for at jeg kan købe genbrugsting, jeg kan omdanne til kunstværker.

 

Kontakt

Alt det imellem

v/Stine Jylov

Katrinehøjvej 10, 8700 Horsens

mobil: 42570918

mail: stine@altdetimellem.dk

 

Cvr: 41175230

Bank: Handelsbanken, Horsens