Foredrag og pep-talks

 

Inspiration, motivation, indsigt

og en god portion humor

Stine Jylov

Stine er som foredragsholder og pep-talker utrolig levende, nærværende og inspirerende. Hendes engagement skinner tydeligt igennem, når hun taler, og hun formår at fange publikum med hendes ærlige, nede på jorden og humoristiske fortællinger.

Stine er ikke bange for at bruge sig selv og sin egen erfaring, når hun fortæller, og det gør hendes foredrag autentiske, motiverende og lærerige.

Stine holder foredrag og pep-talks om at finde sin plads i livet, og tage sig selv alvorligt. Noget hun selv, hvis hun selv skal sige det, har været helt vildt dårlig til 🙂

Derudover holder hun også foredrag om hendes mission: Sprede glæde i verden gennem farver, blandt andet med det interessante og lidt provokerende foredrag: Bo, indret og lev med farver. 

Bo, indret og bliv glad med farver

– En farveanarkist bekender kulør

Et sprudlende, farverigt, inspirerende og ikke mindst tankevækkende foredrag om at bo, indrette og leve med farver.

I løbet af denne snak kommer Stine ind på, hvad det er farver gør ved os og vores sindstilstand. 

Hun tager temperaturen på hvordan det står til i Danmark med at bruge farver i vores indretning.

Og så kommer hun med hendes bud på, hvordan vi får flere farver ind i vores indretning af vores boliger, institutioner og virksomheder. 

Provokerende, tankevækkende, men også fuld af humor er dette foredrag meget mere end farver, for det handler også om livet. 

Emneord

»  Farver » boligindretning » glæde »  inspiration » Bo med farver » Boliginspiration » Mental sundhed » Unge og uddannelse

Når du ikke passer i en Boks

Med udgangspunkt i Stines eget liv, og hendes forsøg på at finde en boks hun kunne passe ned i, tager hun dig med på den rejse, der betød, at hun til sidst byggede sin egen boks, der slet ikke er firkantet, men fuld af udposninger og tilbygninger. En rejse, der endte med, at hun kastede sig ud, uden sikkerhedline, i livet som fuldttidskunstner og selvstændig.

På en humoristisk og selvironisk måde sparker Stine til vores tro på, at vi skal passe ind, og giver bud på, hvordan vi finder modet til at bygge vores egen boks, og hvordan vi i det hele taget finder ud af, hvordan den skal se ud.

Emneord

»  Finde vej i (arbejds) livet » Tro på dig selv » Anderledes er godt »  Tage sig selv alvorligt

» Arbejdsmarked » Jobsøgning » Arbejdspladser » Unge og uddannelse

Hvad venter du på?

Vi har en usund tendens til at vente. Vi venter på det rigtige tidspunkt, vi venter til noget er perfekt, vi venter på den rigtige mulighed, den rigtige kæreste, til ungerne bliver større, til stemningen er bedre. Vi venter på, at nogle andre skal gøre noget for os, vi venter på at blive opdaget, vi venter med at træffe beslutninger.  Vi venter og venter og venter.

Og mens vi venter sker livet, det træffer beslutninger for os, det giver os kaos, og alt det rigtige, som vi venter på, sker et andet sted end i ventesalen.

I det her foredrag fortæller Stine åbenhjerteligt om hendes egen rejse ud af ventesalen, om skilsmisser og livsvalg og kaos, og hvordan en bestemt uddannelse vendte alting på hovedet.

Stine giver kærlige spark i rumpetten og inspiration til, hvordan andre kan komme ud af ventesalen og begynde at handle i stedet.

Emneord

» Selvkærlighed » Selvudvikling  » Positivitet » Livet » Inspiration »  Livsvalg   » Indre Svinehund

Kontakt mig

For uforpligtende snak omkring et af mine foredrag.

Foredraget kan tilpasses, så det passer til jeres behov, både tidsmæssigt og indholdsmæssigt. 

Jeg vil gerne kontaktes via:

12 + 10 =